ANNOUNCEMENT! Due to the MCO 3.0, please expect a delay in delivery. We will resume the delivery as soon as we can once the MCO has been lifted.

About Us

ACUMI KEREPEK

kami menyediakan jualan makanan ringan Tradisional Malaysia, iaitu Aneka Kerepek dan Kudapan yang semestinya “Dijamin Rangup” lebih segar dan lebih sedap. Sekiranya Anda berkunjung ke Acumi Kerepek (Hq Putrajaya), terdapat pelbagai pilihan Aneka Kerepek dengan lebih daripada 30 Jenis. Malah, terdapat juga pelbagai produk Vendor dalam membantu meningkatkan pendapatan vendor dengan mengedarkan produk mereka di kedai kami. Selain itu, kami juga menyediakan perkhidmatan Hamper & Goodies sesuai untuk pelbagai majlis korporat dan keramaian. Pengeposan setiap hari kecuali cuti umum, Penghantaran (Van Acumi) mengikut terma & syarat.

Makluman lebih lanjut mengenai produk & perkhidmatan, tempahan atau penyertaan Agent AcumiAvengers boleh hubungi kami melalui atas talian 014-4002115 atau 010-5333638 bagi penyertaan Vendor. Jom Ikuti kami di Facebook, Instagram, Telegram & Tiktok (@acumikerepek) dengan lebih 1000++ testimoni Acumi Lover.